Leukste kerstmis bucketlist

Geschreven door Redactie

Een Christmas Bucket List gevuld met leuke dingen om te doen is een superleuke manier om kerstmis door te brengen. Begin december met deze kerstvakantie- bucketlist en beleef de leukste kerst ooit.

Stuur een brief naar de kerstman

Pak wat papier en glinsterende pennen om een brief aan de kerstman te schrijven. Zijn adres is moeilijk te vergeten namelijk; De Noordpool.

Maak contact met een oude vriend

Het vakantieseizoen is het perfecte moment om bij te praten met een oude vriend waarmee je al een tijdje geen contact meer hebt gehad. Bel of sms ze dus snel en spreek een tijd af om samen te komen.

Maak handgemaakte kerstkaarten

Met papier, linten, lijm en meer knutselspullen kun je een aantal mooie feestelijke kerstkaarten maken die je familie en vrienden zullen verbazen.

Afspeellijst met kerstliedjes

Kerstmuziek hoort er natuurlijk ook bij. Gebruik Spotify om je perfecte afspeellijst te maken!

Papieren sneeuwvlokken maken

Papieren sneeuwvlokken maken is een leuk ac- tiviteit voor het hele gezin. Je kunt er een paar maken om aan de boom te hangen, cadeautjes versieren en zelfs een paar op de ramen van je huis plakken zodat de buren ze kunnen zien.

Warme chocolademelk

Er gaat niets boven het drinken van warme chocolademelk tijdens kerst.

Doneer speelgoed

Kerstmis draait om geven en een cadeau geven aan een kind in nood is een van de meest lonende dingen tijdens de feestdagen.

Gaan schaatsen

Tijdens de kerstperiode beginnen er buiten schaatsbanen op te duiken, zelfs op plaatsen waar geen sneeuw ligt! Trek een paar schaatsen aan en ga schaatsen.

Bekijk een favoriete kerstfilm

Trek je meest comfortabele pyjama aan, maak wat popcorn en kijk naar een kerstfilm waar je helemaal in de stemming komt. Je kunt zelfs een stap verder gaan en er een filmmarathon van maken.

Doneer jassen

Baby, it’s cold outside! En er zijn enkele mensen die een warme jas of een paar knusse handschoenen nodig hebben om het koude winterseizoen door te komen. Haal een collecte op bij vrienden, familie en buren en breng ze vervolgens naar de plaatselijke opvang voor daklozen.

Doe een willekeurige daad van vriendelijkheid

Willekeurige daden van vriendelijkheid zijn enkele van de meest bevredigende en liefste dingen die je ooit zou kunnen doen, vooral als het wordt gedaan voor een volslagen vreemde. Voedsel doneren, de brug- hulp betalen voor de persoon achter je of iemands parkeerautomaat voeden, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bakken

Breng de dag door met het bakken van kerstkoekjes. Want wie houdt er niet van een huis gevuld met de geur van versgebakken koekjes?

Kerstfoto van het gezin

Een van de leukste kerstactiviteiten is samen met het hele gezin een kerstfoto maken. Het zal in de toekomst zulke mooie herinneringen opleveren.

Draag een kerstmuts in het openbaar

De winkels staan vol met kerstmutsen die je kunt ko- pen, dus waarom zou je er niet ook een voor jezelf ko- pen? Draag hem dan in het openbaar om de wereld te laten zien hoe goed je in de kerststemming bent. Maak je geen zorgen over mensen die naar je staren, ze zullen gewoon jaloers zijn dat ze er niet eerst aan hebben gedacht!

Draag een foute kersttrui

Je wordt misschien pas als een diehard kerstfan beschouwd als je een foute kersttrui hebt gedragen!

Sneeuwballengevecht

Als het heeft gesneeuwd, ga dan naar buiten voor een ouderwets sneeuwballengevecht! Nodig wat vrienden uit, maak teams en laten we eens kijken wie het sneeuwballengevecht wint.

Zuurstokjes eten

Met een langdurige kersttraditie is een zuurstok dé zoete traktatie voor tijdens de feestdagen.

Under the mistletoe

De feestdagen kunnen ook de tijd zijn voor romantiek. Zet maretakken op in je huis en leid de geliefde van je hart eronder om het grote excuus te krijgen om ze te kussen.

Onze Ambassadeurs