Top 4 leukste kerstmarkten van Nederland

Geschreven door Redactie

Wij hebben voor jou de leukste kerstmarkten in Nederland op een rijtje gezet!

Ga schaatsen op de ijsbaan, shop de mooiste kerstcadeautjes en drink heerlijke chocolademelk.

1. Valkenburg

Valkenburg is dé kerststad van Nederland en hoort bij het rijtje van de leukste kerstmarkten thuis. Dit stadje aan de Geul biedt jaarlijks verschillende kerstmarkten en is in kerstsferen gehuld voor het ultieme kerstgevoel. Je kunt leuke kerstmarkten bezoeken in de Gemeentegrot en Fluwelengrot. Ook raden we je aan om een bezoekje te brengen aan Winter Wonderland, Santa’s Village en de Landal Christmas Parade. De kerstmarkten in Valkenburg zijn er van 18 november 2022 tot en met 8 januari 2023. Ga jij ook?

2. Amsterdam

Van 14 tot en met 26 december 2022 van 11:00 uur tot 20:00 uur kan je een bezoekje brengen aan Ice Village in Amsterdam. Hier vind je 45 verschillende stands met de leukste kerstcadeautjes en kan je schaatsen door een magisch winterlandschap met het Rijksmuseum op de achtergrond. Dit jaar is de vijfde editie van de kerstmarkt Ice Village en is een leuke dag voor iedereen, van jong tot oud.

3. Maastricht

Op nummer drie staat Magisch Maastricht in het rijtje. Ook dit is een van de gezelligste kerstmarkten van Nederland. Terwijl de kinderen zich vermaken op de schaatsbaan en in het reuzenrad kan jij de leukste cadeaus shoppen en genieten van de grote kerstboom vol sprankelende lichtjes. Je beleeft hier van 1 december tot en met 30 de- cember de leukste winter en kerstactiviteiten. Geniet ook van verse oliebollen, lekkere wafels en Oostenrijkse gerechten in de Almhütte. Vergeet je niet om door de lichtjestunnel te lopen en foto’s te maken? Bij Magisch Maastricht Vrijthof vier je kerst in magische sferen.

4. Den Haag

In Den Haag vind je van 8 tot en met 23 december 2022 de mooiste kerstmarkt van Nederland. De zevende editie van de Royal Christ- mas Fair aan het Lange Voorhout wordt nog feestelijker en gezelliger dan de voorgaande jaren. En het is gratis toegankelijk! De Royal Christmas Fair is dagelijks van 12:00 uur tot 21:00 uur geopend. Op vrijdag 16 december kun je de kerstmarkt tot 22:00 uur bezoeken in verband met de Royal Shopping Night in de Haagse binnenstad. Geniet van kersthuisjes, sprankelende kerstlichtjes, warme vuurtjes, kinderactiviteiten, kerstacteurs, (minder)koren, voorstellingen en meer! Deze kerstmarkt is een bezoek meer dan waard.

Deel jouw meest magische kerststad moment met ONS via #KerstmetONS

Onze Ambassadeurs