TikTok-trend Color Party

Geschreven door Redactie
TikTok-trend Color Party

Als er één ding is waar TikTok geweldig voor is, dan is het wel het begin van een nieuwe virale trend, de nieuwste is het ‘kleurenfeest’. De app voor het delen van video’s heeft trends gemaakt van liedjes, dansen, waterflessen en zelfs noedels, maar nu draait het allemaal om het kleurenfeest en het delen van jouw feest met de wereld.

De nieuwste trend is vrij simpel, mensen geven een feest met een kleurthema zodat iedereen een kleur kiest, kleedt zich in die specifieke kleur kleding en mensen nemen ook hapjes en/of drankjes mee die bij de kleur passen. Dus een persoon die de kleur oranje heeft, kleedt zich in oranje kleding, brengt bijvoorbeeld sinaasappelsap of andere oranje drankjes, snacks of chocolade mee, enzovoort. Mensen lopen of dansen dan verkleed naar de camera op het feest, met snacks in de hand, en met hun kleuren. De meeste mensen lijken de kleuren van de regenboog te kiezen. De trend is zo’n hit dat video’s met
de hashtag ‘color party’ samen meer dan 48 miljoen keer bekeken zijn op TikTok. Sommige gebruikers hebben ook anderen geïnspireerd door hun video’s te taggen met de zin “Dit is jouw teken om het te doen”.

Nu het een virale trend is kan je meer likes en views verdienen terwijl je plezier hebt! Heb je geen TikTok? Niet getreurd want op Instagram-Reels vind je ook veel van dit soort video’s. Ga jij ook de ‘Color Party’ houden met je familie of vrienden? Laat het ons weten en tag ons in jouw video!

Onze Ambassadeurs