Nieuwe financiële topman voor de volgende groeifase van Europese leider in cloud communicatie

Geschreven door Redactie
Nieuwe financiële topman voor de volgende groeifase van Europese leider in cloud communicatie

Enreach, één van Europa’s snelst groeiende leveranciers van geïntegreerde communicatie-oplossingen en ondersteund door onafhankelijke investeringsmaatschappij Waterland Private Equity, maakt vandaag bekend dat zij Ian Rooker hebben aangesteld als Chief Financial Officer (CFO) en Executive Board Member. Hij volgt Martijn van der Pas op, die na tien jaar een nieuwe senior managementrol bij Enreach op zich zal nemen.

Ian Rooker zal als CFO verantwoordelijk zijn voor de financiële strategie van Enreach en toezicht houden op alle financiële processen. Daarnaast zal hij nauw samenwerken met CEO Stijn Nijhuis en de Executive Board om de verdere groei van Enreach te stimuleren en de winstgevendheid van het bedrijf te vergroten.

Rooker brengt uitgebreide senior management ervaring mee. Zo vervulde hij eerder diverse bestuurlijke rollen bij multimediaconcerns WPG Uitgevers, FD Mediagroep en was hij werkzaam als CFO bij TLN en Greenchoice.

“We zijn verheugd om Ian binnen ons team te verwelkomen. Zijn bewezen ervaring met het stimuleren van groei en het navigeren binnen dynamische marktomstandigheden, past perfect bij onze ambities en buy-and-built strategie. We verwachten dan ook dat Ian van grote waarde zal zijn bij de versnelling van onze groei en het leveren van waarde voor onze klanten, aandeelhouders en partners”, zegt Stijn Nijhuis, CEO van Enreach.

“Ik wil ook graag mijn waardering en dank uitspreken aan Martijn van der Pas. Hij heeft zich een waardevol lid van de Executive Board getoond. We zijn hem enorm dankbaar voor het creëren van een stevige financiële basis van Enreach en we zijn dan ook erg blij dat hij lid van ons senior management team zal blijven.”

Rooker: “Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van Enreach en samen te werken met dit getalenteerde en ambitieuze team. Enreach is een bedrijf dat al een indrukwekkende ontwikkeling en groei in Europa heeft laten zien. Komende jaren ligt er een stevige groeiambitie door het verder aanbieden van geavanceerde contact oplossingen aan klanten en partners. Het is een fantastische kans om bij dit snelgroeiende en Europese bedrijf aan de slag te gaan en ik kan niet wachten om Enreach te helpen het volledige potentieel te benutten.”

Over Enreach

Enreach is Europees marktleider in geïntegreerde communicatie-oplossingen voor de zakelijke markt. Het bedrijf beschikt over een sterke aanwezigheid in Nederland, de Baltische staten, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Enreach biedt samenwerkingstechnologie en telecommunicatiediensten aan via resellers, dienstverleners en directe kanalen. Zijn slimme en geïntegreerde ICT-oplossingen dragen bij aan gestroomlijnde workflows en optimale communicatie tussen organisaties en hun klanten. Enreach biedt bedrijven van elke omvang en in elke sector toegang tot de beste communicatie- en samenwerkingstools in hun soort via een gebruiksvriendelijke interface die met het oog op hun specifieke behoeften en systemen is ontwikkeld. Enreach is actief in meer dan 25 landen. Het heeft ruim 1.200 medewerkers in dienst die verspreid over 27 Europese vestigingen actief zijn.

Ga voor meer informatie over Enreach naar www.enreach.com



Onze Ambassadeurs