Foodtrucks van donderdag tot en met zondag op ’t Hoofd

Geschreven door Redactie
Foodtrucks van donderdag tot en met zondag op ’t Hoofd

De gemeente Hoorn heeft twee standplaatshouders bij ’t Hoofd 1a aangewezen voor de periode van de zomer 2023 tot 1 juli 2025. Caskar staat op donderdag met onder meer verse patat en La Chicas op vrijdag, zaterdag en zondag met een Spaans assortiment. Voor de maandag, dinsdag en woensdag zijn geen inschrijvingen binnengekomen.

Het gebouw waar voorheen een snackkiosk was gevestigd is in de maand juni gesloopt. De straat is weer hersteld met mooie klinkers, passend bij de historische haven.

Aanbod

Innovatie en duurzaamheid staan erg hoog in het vaandel bij Caskar. Er worden onbespoten aardappelen van een boer uit Noord-Holland gebruikt voor de verse patat. De burgers worden zelf gemaakt van biologisch rundvlees met biologische kruiden. De snacks zijn van kwaliteit A-merken. La Chicas biedt Spaanse tapas en verfrissende drankjes aan.

Invulling drie overige dagen

Op dit moment zijn er nog geen aanbieders voor de maandag, dinsdag en woensdag. Hier kunnen gegadigden zich nog voor melden. Zij moeten voldoen aan de criteria die daar al voor zijn opgesteld en wordt een huurovereenkomst aangeboden met dezelfde looptijd.

Onze Ambassadeurs