NIEUW! In Hoorn ‘coronaproof’ theaterseizoen Het Park

NIEUW! In Hoorn ‘coronaproof’ theaterseizoen Het Park

Net als veel diverse theaters zal dit seizoen anders zijn dan de bezoekers van ‘Schouwburg Het park’ gewend zijn tot begin van dit jaar.

Wat is er anders?

“Het theater is zo ingericht dat bezoekers overal 1,5 meter afstand tot elkaar kunnen houden” verteld Vente. Zowel in de zalen als in de foyer, waar de capaciteit is aangepast. Er zijn voorafgaand en na afloop van de voorstelling speciale looproutes door het gebouw en natuurlijk is er extra aandacht voor de hygiëne. Onlangs is afgelopen zomer het luchtbehandelingssysteem geoptimaliseerd: er wordt verse lucht ingeblazen en niet gerecirculeerd.

Opstelling van de zalen

Voor de zomer hebben er een aantal voorstellingen in de nieuwe setting plaatsgevonden. Hoewel het even wennen is, zijn bezoekers positief over de genomen maatregelen en de tijdelijke zaalopstelling. “We krijgen veel positieve reacties van de bezoekers’ verteld Vente. De Othellozaal is voor een intieme setting aan tafeltjes gekozen. De sfeer blijft ook goed bewaard in de Hamletzaal ondanks dat de bezoekers hier door de gehele zaal verspreid zitten.

Als kind in huis zijn

Van zeer sterk cabaret (korte toneelstukjes) tot indrukwekkende toneelvoorstellingen, muzikale hoogtepunten en vrolijke kindervoorstellingen. Podium ster Bram van der Vlugt komt nog één keer terug met een vervolg op de schitterende ‘Meneer Green’. Je kunt ook een kijkje in de keuken nemen bij de werkvoorstelling van ‘Koefnoen’. Voor de kleintjes is het in de grote zaal genieten met Buurman en Buurman en Peppa Pig, terwijl in de kleine zaal ‘Wiedeedhet’ en ‘Het laatste koekje’ zorgen voor vrolijkheid.

Start kaartverkoop

Ook de kaartverkoop van het nieuwe seizoen ziet er anders uit dan de bezoekers gewend zijn. De kaartverkoop start op 4 september om 12.00 uur voor voorstellingen tot december en zijn te boeken via www.hetpark.nl. 





Onze Ambassadeurs