“Vat het begrip ‘leren’ niet negatief, maar positief op. Verwonder en verrijk jezelf door te leren”. – Carel Brouwers

“Vat het begrip ‘leren’ niet negatief, maar positief op. Verwonder en verrijk jezelf door te leren”.  – Carel Brouwers

Theater Het Pakhuis weer geopend
 Meesterwerk van Carel Brouwers 


Afgelopen zaterdag was het een vuurdoop voor Theater Het Pakhuis en artiest Carel Brouwers: de eerste voorstelling van het nieuwe seizoen. Daar hangt altijd een gezonde spanning omheen, maar er waren dit keer extreme zenuwen. Carel stond voor slechts twaalf toeschouwers en een cameraman. De livestreamtechniek bracht hem tot in vele huiskamers in Nederland maar zelfs ook in het buitenland. Andere regels, totaal anders werken en nieuwe kansen. 


Vloeiend en veilig  

Al snel bleek de spanning alleen maar positief door te werken en is de sfeer in de zaal relaxt en op zijn best. Alles verloopt vloeiend en veilig en Carel Brouwers neemt je direct mee in zijn wereld vol muziek. In zijn voorstelling neemt hij je mee in een muzikale reis. Als hij piano speelt neemt hij je mee langs klassieke componisten zoals Bach, Mozart en zijn geliefde Russen.  


Magistraal

Actief arbeid, investeren in je talent; componist Brouwers spreekt mee in de voorstelling. Brouwers maakt naast ‘klassieke’ stukken ook ‘moderne’ muziek en laat hij horen wat David Bowie tot een bijzondere bron van inspiratie voor hem maakt. Brouwers ken je als verteller, pianist en zanger. Muzikaal partner Benno Lagerweij zorgt na de pauze voor mooie ondersteuning op piano en elektrische gitaar.  



De ruimtes 


Ondertussen staan er verschillende nieuwe activiteiten voor de deur, om te beginnen vier korte voorstellingen op 6 september, in het kader van de Hoornse Cultuurproeverij. Theater Het Pakhuis weet de limitatie zo om te zetten in uitdagingen en kansen. Door de livestream mogelijkheden heeft het geschikte theater ruimte voor iedereen. Neem een kijkje op www.pakhuishoorn.nl voor het hele programma 


Onze Ambassadeurs