Lichtjesavond en burendag

Geschreven door Redactie
Lichtjesavond en burendag

Op 26 september 2020, op Burendag, vindt de 7e editie van de Lichtjesavond plaats in de wijk Bangert en Oosterpolder in Hoorn. 

Dit jaar is er geen rondtrekkende optocht in een specifiek deel van de wijk, maar wel een versierkans voor alle straten in de wijk. Alle bewoners in de wijk kunnen samen met de buren straat, huis en tuin versieren. Hoe meer verlichte huizen en tuinen hoe indrukwekkender de Lichtjesavond zal zijn!


Prijzen

Bewoners die 3 huizen en tuinen naast elkaar hebben versierd maken kans op één van de drie straatprijzen. Ook is het dit jaar mogelijk om een bijzonder versier vergoeding ter waarde van twintig euro te aan te vragen.

"Keep shining, the world needs your light!"

Jury


De jury fietst tussen 20.00 uur en 21.30 uur door de wijk om de huizen te bewonderen. Op 27 september worden winnaars op de site en op Facebook bekendgemaakt.

Organisatie


De organisaties van het jaarlijks evenement is in handen van een aantal enthousiaste bewoners, stichting B&O en Stichting Netwerk. Voor de bewoners van de wijk dé gelegenheid om de sociale samenhang te vergroten.


Onze Ambassadeurs