Denk mee over het stadsstrand

Geschreven door Redactie
Denk mee over het stadsstrand

Heb jij ideeën voor de invulling van het Hoornse stadsstrand? Inspireer dan de gemeente en andere inwoners met je ideeën.

In september 2020 organiseert de gemeente verschillende mogelijkheden voor inwoners van Hoorn en de regio om ideeën te delen voor het stadsstrand op het gebied van sport, spel en horeca. 

Ideeën stadsstrand – van 1 tot en met 30 september

Heb je goede ideeën voor de invulling van het Hoornse stadsstrand op het gebied van sport, spel of horeca? Vanaf 1 tot en met 30 september kun je deze delen met andere inwoners en de gemeente op www.vooreenmooiestad.nl. 
Ga naar www.vooreenmooiestad.nl voor meer informatie en het indienen van je idee. Kinderen kunnen ook hun ideeën voor sporten en spelen delen. 

Bijeenkomsten over ontwerp stadsstrand – woensdag 9 september

Als je meer wilt weten over het ontwerp van het stadsstrand kan je je aanmelden voor de online bijeenkomst op woensdag 9 september. Er zijn twee sessies: van 16.00 tot 17.30 uur en van 19.30 uur tot 21.00 uur. Je krijgt tijdens de online bijeenkomst informatie over de keuzes die zijn gemaakt in het ontwerp op het gebied van bijvoorbeeld hoogtes en zichtlijnen, landschappelijke inrichting, wandel- en fietsroute, verkeer, parkeren voor auto en fiets en meer. 


Onze Ambassadeurs