Hovocubo zet de toon met ruime zege in openingsweekend

Geschreven door Redactie

Hovocubo staat na de eerste speelronde van de Eredivisie zaalvoetbal op dezelfde plek als waar het in het vorige afgebroken seizoen heeft geëindigd. Een ruime 10-2 overwinning op Feyenoord Futsal bracht de Hoornse formatie van coach Sander van Dijk gelijk aan kop van de ranglijst.

Het zou in sporthal De Opgang nooit een echte wedstrijd worden want al binnen zes minuten had de thuisploeg een 3-0 voorsprong te pakken. Nieuwkomer Younes Darri opende het doelpuntenbal gevolgd door een eigen doelpunt en een treffer van Said Bouzambou. Feyenoord kwam pas aan het eind van de eerste helft iets onder de druk uit al kwam dat ook door wat nonchalance aan Hoornse kant. Kort na de 4-0 konden de Rotterdammers dan ook tweemaal scoren.