Joost van Beek wint Feico de Leeuw-Award voor muziekinitiatief ’Hoor Ons’

Geschreven door Redactie

Joost van Beek heeft zondagavond de Feico de Leeuw-Award gewonnen met zijn initiatief ’Hoor Ons’, waarmee hij muzikaal talent uit de wijk Grote Waal samenbrengt.

Van Beek ontving de award van wethouder Samir Bashara, tijdens de besloten afsluiting van een succesvolle Cultuurproeverij Hoorn.
Joost van Beek is de bedenker en initiatiefnemer van het project ‘Hoor Ons’. In samenwerking met het Wijklab in de Grote Waal brengt hij muzikaal talent uit de Grote Waal in Hoorn samen, met als doel het opnemen van een cd met een uniek geluid. Zijn project past geheel in de gedachtengoed van Feico de Leeuw en sluit volledig aan bij de visie die de organisatie heeft bij het uitreiken van deze Award, aldus de organisatie.

De Feico de Leeuw-Award is een samenwerking van de Hoornse Stadsfeesten, Gemeente Hoorn en Cultuur Hoorn en wordt uitgereikt aan een persoon of organisatie die in het afgelopen jaar zijn eigen talent en kwaliteiten op positieve wijze heeft ingezet om regionale muzikanten, instrumentaal en vocaal, van amateurs tot professionals, te ondersteunen en een bijzonder podium te geven zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen.

Onze Ambassadeurs