Esther Sijm, Roger Tonnaer en Bert van Dijkhuizen in Radio Actueel op HoornRadio

Geschreven door Redactie
Esther Sijm, Roger Tonnaer en Bert van Dijkhuizen in Radio Actueel op HoornRadio

Na maanden weer rechtstreeks vanuit het Foreestenhuis.

Zaterdag 12 september 2020 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio weer te beluisteren tussen 10 en 12 uur.

Het programma is live en dus rechtstreeks en wordt gemaakt en uitgezonden vanuit het Foreestenhuis in Hoorn. Gasten zijn Esther Sijm, die haar plannen toelicht die zij heeft voor ’doorzorg’ en de Hoornse politici Roger Tonnaer (Fractie Tonnaer) en Bert van Dijkhuizen (VVD). Met hen spreken ze over de actuele politiek en de te nemen besluiten in de a.s. raadsvergadering. Het programma wordt gepresenteerd door Johan van der Tuin, de techniek wordt verzorgd door Edo van Eekeres.

Onze Ambassadeurs