Sluiting zwemseizoen De Wijzend in Zwaag met hondenplons

Geschreven door Redactie
Sluiting zwemseizoen De Wijzend in Zwaag met hondenplons

Na nog twee extra weken in september gaat zondag 13 september het buitenzwembad in Zwaag weer dicht. Zoals de afgelopen jaren wordt het seizoen afgesloten met een hondenplons.

Honden zijn dit keer wel welkom van 15.00 uur tot 17.00 uur. Samen met hun baasjes mogen ze komen plonsen, zwemmen en glijden in het piratenbad en peuterbad. Het zwembad heeft wel twee regels: Er mogen maximaal 2 baasjes mee en reservering is ook hiervoor verplicht.

Op het moment van schrijven was er nog plek voor circa 54 personen, dus wie erbij wil zijn moet snel reserveren. Deelname aan de hondenplons kost 3,50 euro per hond. De baasjes mogen gratis mee naar binnen. Reserveren doe je door de namen van de baasjes in te vullen. Komen er twee baasjes mee, dan vul je twee keer het formulier in. Op deze manier kunnen zij de aantallen, goed bijhouden. Het diepe bad is tijdens de hondenplons gesloten. Alleen het ondiepe bad en het peuterbad zijn toegankelijk. Houd je aan de richtlijnen van het RIVM. Desinfecteer de handen bij binnenkomst en houd in- en om het water 1,5 meter afstand.

Onze Ambassadeurs