De Hoornse najaarsmarkt gaat niet door

Geschreven door Redactie
De Hoornse najaarsmarkt gaat niet door

Door de maatregelen is het niet mogelijk om de laatste jaarmarkt van 2020, de najaarsmarkt, te organiseren op 11 november.

De gemeente organiseert verschillende markten. In verband met het coronavirus, zijn er aangescherpte regels voor de markten. Markten mogen alleen doorgaan als klanten 1,5 meter afstand kunnen houden. Evenementen zoals de jaarmarkten en speciale woensdagmarkten zijn voorlopig nog verboden.

De weekmarkten zijn op:
- Dinsdag in de Kersenboogerd, op het Betje Wolffplein.
- Woensdag in de Risdam, bij winkelcentrum de Huesmolen.
- Zaterdag in de binnenstad.

Op de zaterdagmarkt in de binnenstad vindt u zo’n 45 food- en non-food-kramen (zoals kleding en bloemen). U vindt de kramen verspreid over de Gouw, Gedempte Turfhaven, Dal en het Breed. Daarnaast wordt voor extra brede looppaden tussen de kramen en de winkels gezorgd. Op deze manier is er nog meer ruimte tussen en rondom de kramen en kunnen bezoekers 1,5 meter afstand houden. Ook wordt bezoekers gevraagd om op een rustig moment te komen, bijvoorbeeld in de ochtend. Op de markt in de Kersenboogerd staan 9 marktkramen. Ook de markt bij de Huesmolen vindt u er acht. De opstelling is aangepast om meer ruimte te creëren tussen de kramen en voor het winkelend publiek.

Onze Ambassadeurs