Uitnodiging voor webinars ‘Kansen Floriade Expo 2022'

Geschreven door Redactie
Uitnodiging voor webinars ‘Kansen Floriade Expo 2022'

Op 14 april 2022 opent Floriade Expo 2022 haar deuren. In een aantal korte online bijeenkomsten wil de organisatie van Floriade Expo samen met ondernemers de kansen voor hun onderneming doorspreken.

In de eerste bijeenkomst gaat het om algemene informatie. In de tweede bijeenkomst staat een deelonderwerp centraal.

De Floriade is een wereldtuinbouwtentoonstelling die eens in de 10 jaar wordt vgeorganiseerd met 2 miljoen bezoekers uit binnen- en buitenland. Dit keer in Flevoland. Er worden veel zakelijke bezoekers verwacht die geïnteresseerd zijn in de innovaties die getoond worden en in het uitgebreide programma met internationale conferenties of deelnemen aan handelsmissies. Deelnemen aan de Floriade is voor Flevolandse ondernemers een unieke kans om zich met hun bedrijf te presenteren en het zakelijk netwerk uit te breiden. Floriade en Food Forum zorgen voor de juiste omgeving, ondernemers kunnen meehelpen voor een inspirerende invulling?

Webinar 1: Floriade Expo 2022 – Een introductie van de kansen en mogelijkheden

In deze bijeenkomst gaat het over de stand van zaken van Floriade. Je wordt in vogelvlucht meegenomen in de mogelijkheden die er voor jou zijn. Zo verkennen ze graag samen met je aan welke mogelijkheden jouw bedrijf invulling kan geven. Datum 7 december 2020 Tijdstip 11.00 - 12.00 uur

Webinar 2: Kansen en mogelijkheden voor uw onderneming in Food Forum

In deze bijeenkomst hoor je welke kansen en mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie zijn. Om deze voorafgaand en tijdens Floriade Expo 2022, in paviljoen Food Forum te presenteren. Ze vertellen je tijdens het tweede webinar meer over de opties en geven deze graag verder vorm met jou. Datum 10 december 2020 Tijdstip 14.00 – 15.00 uur

Als je wil profiteren van de kansen van Floriade Expo 2022, kun je je aanmelden voor een of beide webinars aan via dit formulier.

Kijk voor meer informatie over Floriade en de Floriade Expo op www.floriade.com/nl.

Onze Ambassadeurs