Gratis duurzaam advies voor Westfriese inwoners

Geschreven door Redactie
Gratis duurzaam advies voor Westfriese inwoners

De zeven Westfriese gemeenten bieden hun inwoners een gratis telefonisch adviesgesprek aan over energiebesparende maatregelen voor hun eigen woning.

De experts van het Duurzaam Bouwloket voeren de gesprekken. Zij geven advies in een gesprek van ongeveer 30 minuten. Zij geven antwoord op alle vragen over energiebesparing, duurzame maatregelen, subsidies of over de stappen die men kan zetten naar een energiezuinige woning.

De adviesgesprekken zijn voor inwoners van (koop)woningen in Westfriesland. Er worden geen voorwaarden gesteld aan het type woning. Inhoudelijk kunnen de gesprekken gaan over zowel kleine ingrepen (radiatorfolie) als grootschalige verbouwingen (van het gas af).
De energieadviseurs passen het advies aan op uw woning, het budget en de mogelijkheden van de inwoner. Om een gericht gesprek te krijgen, is het handig dat de inwoner vooraf de Duurzaam Bouwloket woningplanner invult. Die vind je op: woningplanner.duurzaambouwloket.nl.

Op de website van het Duurzaam Bouwloket kan je je aanmelden: www.duurzaambouwloket.nl/wf-adviesgesprek Je vind er meer informatie over de actie en kan je direct aanmelden. Op een door jou gewenst moment wordt je gebeld door een energieadviseur van het Duurzaam Bouwloket.

Onze Ambassadeurs