Leuke manieren om oud en nieuw thuis te vieren

Geschreven door Redactie
Leuke manieren om oud en nieuw thuis te vieren

Er zijn zoveel leuke en creatieve manieren om het einde van 2020 thuis te vieren.  



Hoewel 2020 ten einde loopt, is het belangrijker dan ooit om je aan de COVID-19 maatregelen te houden, zoals afstand nemen, het dragen van mondkapjes en het zoveel mogelijk beperken van fysiek contact.

Dat betekent dus dat je op oudejaarsavond thuis moet blijven. Maar dat betekent niet dat je nieuwjaarsplannen saai moeten zijn! Er zijn zoveel leuke en creatieve manieren om het einde van 2020 thuis te vieren.


Trek je mooiste kleding aan!

Loop jij ook al weken in je joggingbroek? Tijd om die in te ruilen voor een mooie jurk of blouse! Als je normaal gesproken altijd je beste outfit voor NYE aantrekt, hoef je die traditie dit jaar niet te veranderen. Want wie een mooie outfit aantrekt, voelt zich vaak ook beter!


Maak een feestelijke cocktail.

Je NYE-viering is slechts zo goed als het drankje waarmee jij om middernacht proost, dus probeer juist iets bijzonders te maken deze avond. Op internet kun je honderden verschillende cocktail ideeën vinden (ook alcoholvrij!). En vergeet vooral niet de champagne, die je om 00:00 uur gaat poppen!


Eet zoveel je kunt!

Gooi al je goede voornemens even uit de deur en geniet van de laatste dag van het jaar. Dat dieet begint op 1 januari wel weer! Eet vooral veel oliebollen, hapjes, chips, nootjes, bitterballen en ga zo maar door.


Kijk naar oudejaarsconference van 2020!

Het is geen oudejaarsavond zonder de traditionele oudejaarsconference. Dit keer zullen niemand minder dan Guido Weijers en Youp van ’t Hek het publiek amuseren. Hoewel ze waarschijnlijk voor een bijna lege zaal staan, zullen er toch miljoenen kijkers zijn!


Pop confetti om middernacht.

Als de klok twaalf uur slaat, kun je er net zo goed het beste van maken! Zelfs wanneer er een vuurwerkverbod is. Je mag namelijk nog steeds gebruik maken van confetti of glitter poppers! Maar natuurlijk mogen de populaire sterretjes nog wel aangestoken worden!


Onze Ambassadeurs