Security materialen die niet intimiderend noch opvallend zijn.

Geschreven door Redactie
Security materialen die niet intimiderend noch opvallend zijn.

Tijd is schaars, de tijd is nu. Helaas leven we in een tijdsgeest en maatschappelijk klimaat waarin geweld, samenscholing, agressie en intimidatie momenteel de boventoon voeren.

Waarschijnlijk ben je als medeburger of ondernemer ten degen hiervan bewust en heb je ook zitten denken aan simpele, niet intimiderende oplossingen om je beveiligingspersoneel de bescherming of de tools te kunnen bieden die zij nodig hebben om hun werk succesvol te kunnen uitvoeren.


We hebben tussen 2013 en 2017 een dalende trend gezien in het aantal steekpartijen in Nederland, maar volgens de cijfers van het Centraal bureau voor de Statistiek is dit niet langer het geval. Er zit een stijgende lijn in het aantal steek en schietpartijen en we hebben allemaal dagelijks te maken met de gruwelberichten die tot ons komen. 


Ziekenhuispersoneel, horecapersoneel, supermarktpersoneel, winkelpersoneel dat zich onveilig voelt, intimidatie en mensen die elkaar naar het leven staan omwille van trots, dreiging omdat medeburgers het niet eens zijn met de overheid, politiek, maatregelen en ga zo maar door. 


Zij willen hun steentje bijdragen aan het beveiligen van de mensen die werken in deze sectoren door het aanbieden van security materialen die niet intimiderend noch opvallend zijn, maar wel uiterste veiligheid bieden in het geval van een geëscaleerde situatie. De vesten en materialen zijn hoogwaardig en bieden je de essentiële bescherming en tijd die jou beveiligingspersoneel nodig heeft op die cruciale momenten. 


In deze tijd willen ze je deze materialen dan ook tegen een gereduceerd tarief aanbieden, zodat ook zij een steentje bijdragen aan het verbeteren van de beveiliging van de mensen die onze maatschappij op dit moment draaiende houden. 


Zij bedanken je en verwelkomen je van harte bij RafSiegh. Neem gerust contact met hun op zodat ze je ook kunnen bijstaan in jou missie om deze tijden succesvol en veilig te doorstaan. 


RafSiegh – Tactical Services. 


Website: www.rafsiegh.net

Onze Ambassadeurs