Wat jou horoscoop vandaag over jou zegt!

Geschreven door Redactie
Wat jou horoscoop vandaag over jou zegt!

Wat zegt jou sterrenbeeld vandaag over jou?

Een sterrenbeeld is een verzameling sterren die een soort figuur vormt als je ze door lijnen zou verbinden. De sterren van een sterrenbeeld lijken dicht bij elkaar te staan aan het hemelgewelf in een herkenbare vorm. Sterrenbeelden krijgen de naam die de menselijke fantasie heeft gegeven aan de vorm.

Ram: De komst van de maan in een levendig deel van jouw kaart zou een opluchting kunnen zijn. Je zou meer controle moeten hebben over huis en gezinszaken dan eerst, hoewel financiële zaken onbetrouwbaar blijven. Het kan een partner zijn die onbetrouwbaar is, maar het kan ook jouw oordeel zijn dat verschuift.

Stier: Dit is echt de tijd om je te gedragen als een echte Stier. Vastberaden, verantwoordelijk en enthousiast om al het beste uit het verleden te behouden.

Tweeling: Er lijkt een kans te bestaan ​​dat de emotionele spanning van de huidige tijd een nadelig effect heeft op je gezondheid. Als je weet dat astrologie te maken heeft met voorkomen in plaats van genezen, moet je al je stress en spanningen van deze week vermijden.

Kreeft: Op de een of andere manier kan werk voor jouw een middel zijn om jezelf emotionele zekerheid te bieden, of het gevoel te hebben dat je een echte rol in de wereld hebt.

Leeuw: Een aantal langetermijnverbintenissen is misschien beter onder de loep genomen, maar dat is geen reden om afstand te nemen van een verantwoordelijkheid. Het kan handiger zijn voor je om een ​​tijdje te kijken wat er precies kan worden uitgewerkt. Partners zijn misschien bereid om meer te doen dan hun deel, als je het vriendelijk vraagt.

Maagd: Mercurius oefent nog steeds een krachtige kracht uit over jouw teken en zal dat nog acht weken doen. Dit is een indicatie van hemelse bescherming die je zou moeten helpen herstellen van de huidige veldslagen en door de ups en downs van de komende twee maanden heen moeten gaan.

Weegschaal: Hoewel de hemelse relatie tussen Mars en de zon je onder persoonlijke druk zet, blaffen anderen de verkeerde boom op als ze denken dat ze je te slim af kunnen zijn. Verzoening is de sleutel, maar alleen jij hebt het instinctieve gevoel van wat er gezegd en gedaan moet worden.

Schorpioen: Onthoud één belangrijk advies: een goede generaal begint nooit een strijd die niet kan worden gewonnen. De strijd waarmee je wordt geconfronteerd, zou echter een woordenstrijd moeten zijn.

Boogschutter: Persoonlijk en emotioneel blijven de dingen waarschijnlijk onzeker, deels omdat anderen aarzelen en niet bereid zijn een fatsoenlijke toezegging te doen. Zelfs degenen die wel regelingen treffen, kunnen deze overtreden! Daarom moet je jouw opties open houden.

Steenbok: Als je financiën als lokaas gebruikt, zou je een groot risico kunnen nemen. Stel huis en gezin op de eerste plaats, want het zijn de mensen die je het beste kennen en die je zullen bijstaan.

Waterman: Venus, de planeet van liefde, nadert een enkele graad van jouw zonnekaart die je relaties aangeeft. Je moet daarom alleen maar optimisme voelen voor de toekomst. Als je het beste hoopt, is de kans groter dat het beste gebeurt.

Vissen: Zelfkennis is een specialiteit van het Vissentijdperk en je hebt een zeldzaam en opmerkelijk begrip van wat er moet gebeuren. Diep van binnen weet je dat de tijd is gekomen om een ​​bepaalde band of associatie te verbreken en je te concentreren op een andere die meer betekenis lijkt te hebben.

Onze Ambassadeurs