Gemeente Hoorn zoekt gedreven assistent voorman Groen & Reiniging

Geschreven door Redactie
Gemeente Hoorn zoekt gedreven assistent voorman Groen & Reiniging

Zorg en oog voor je samenleving? Kom werken bij Gemeente Hoorn!

Je schouders zetten onder het dagelijks onderhoud van de stad? Stadsbeheer beheert de openbare ruimte, ontwikkelt beleid en pakt projecten van A tot Z aan.

De buitendienst, bestaande uit de teams Groen & Reiniging en Riolering & Wegen, voert met circa 90 collega’s het dagelijks onderhoud uit vanuit verschillende locaties in de stad. Er wordt gewerkt in zes wijkploegen en een centrale ploeg, met elk zijn eigen dynamiek. De wijkploegen bestaan uit een voorman, assistent voorman en een aantal vaste medewerkers. Zij staan borg voor het onderhoud van het groen, speelplaatsen en sportvelden en een schone stad. De centrale ploeg zorgt onder meer voor goed werkende riolering, verlichting en verharding.

Breed en flexibel inzetbaar

Je ondersteunt de voorman bij het coördineren van de wijkploeg en op het gebied van werkvoorbereiding. Daartoe overleg je regelmatig met hem en deel je je kennis van de wijk. Je houdt toezicht op de taakuitvoering, het gereedschapsgebruik, verricht licht administratieve werkzaamheden en werkt zelf actief met de ploeg mee. Je weet overzicht te houden en geeft vaktechnische aanwijzingen waardoor collega’s het beheer en onderhoud van het groen en de reiniging goed uitvoeren. Je bent aanspreekpunt voor bewoners, beantwoordt vragen, handelt klachten en meldingen af en zet deze bij de medewerkers uit. Bij de uitvoering van je taken richt je je op veilig gebruik van machines en gereedschappen, kwaliteit en kostenbewustzijn en geïntegreerd werken. Je vervangt de voorman bij afwezigheid.

Jouw kennis en ervaring is nodig!

Je haalt voldoening en energie uit het begeleiden van de medewerkers. Je bent een echte teamspeler en beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen, humor, flexibiliteit en overtuigingskracht.

Tevens heb je:

  • Heb je een afgeronde cultuurtechnische opleiding op MBO-3 niveau op zak, aangevuld met cursussen op het vakgebied en VCA. Het is een pré als je in het bezit bent van boomveiligheids-controleur, wet natuurbescherming niveau1 en VCA VOL;
  • Heb je minimaal twee jaar relevante werkervaring;
  • Beschik je over plantenkennis, bent digitaal vaardig en in bezit van rijbewijs B, BE is een pré;
  • Ben je betrouwbaar, klant- en resultaatgericht en bereid deel te nemen aan de piketdienst.

Goed om te weten

De buitendienst kenmerkt zich door een informele sfeer en vakmanschap en dienstverlening staan voorop. Een prettige werkomgeving waarin je gestimuleerd wordt het beste uit jezelf te halen en ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Wat Gemeente Hoorn bied:

  • 36 uur per weeksalaris maximaal 2.846 euro bruto per maand (functieschaal 6, exclusief 17,05% keuzebudget). Afhankelijk van kennis en ervaring is inschaling in de uitloopschaal (schaal 7) mogelijk;
  • Laptop en smartphone.
  • Ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief en zelfstandigheid vinden we belangrijk. Via de WestFriesland Academie kun je trainingen en cursussen volgen.

Kom jij het team versterken?

Reageer vóór 7 maart a.s. met jouw motivatie en cv via het formulier op de website van Werken In Noord Holland. Meer weten? Neem contact op met Roger Vaerewijck, voorman wijk Dorpen: 06-15550327 of e-mail naar r.vaerewijck@hoorn.nl. Benieuwd naar Gemeente Hoorn als werkgever? Kijk op www.werkeninnoordhollandnoord.nl. De eerste gesprekken staan gepland op 17 maart a.s.

Onze Ambassadeurs