In gesprek over veiligheid in de Kersenboogerd: meld je aan

Geschreven door Redactie
In gesprek over veiligheid in de Kersenboogerd: meld je aan

De gemeente zet in op een veilige en leefbare Kersenboogerd. Heb je ideeën die hieraan kunnen bijdragen? Wil je in gesprek met de burgemeester, wethouder, politie en handhaving over je ervaringen? Meld je dan aan voor het veiligheidsgesprek op woensdag 7 april 2021 om 19.00 uur.

De gemeente Hoorn zet in op een veilige en leefbare Kersenboogerd. Bijvoorbeeld met acties zoals cameratoezicht, gebiedsverboden, een speciale wijkboa en een versterkte samenwerking met de politie. Jongerenwerkers bouwen bijvoorbeeld een goede band op met jongeren. En de gemeente biedt de juiste zorg of hulp bij bijvoorbeeld schulden aan.

Wil je jouw ideeën delen over hoe we de wijk met elkaar veiliger maken? Op woensdag 7 april gaan burgemeester Jan Nieuwenburg, wethouder Kholoud al Mobayed en de politie en handhaving graag met je in gesprek. Ook nemen een aantal leden van de gemeenteraad deel aan het gesprek. Afhankelijk van de coronamaatregelen vindt het gesprek op locatie in de Kersenboogerd of digitaal plaats. We hebben plek voor zo’n 15 bewoners. Na de aanmeldperiode loten we 15 bewoners uit. Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot donderdag 1 april.

Datum: woensdag 7 april 2021
Tijdstip: 19.00 tot uiterlijk 20.30 uur
Aanmelden voor het gesprek

Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot donderdag 1 april. Op donderdag 1 april ontvangen de bewoners die zijn ingeloot meer informatie over de avond.

Onze Ambassadeurs