We verzamelden een aantal dingen die je niet moet vergeten.

Geschreven door Redactie

Het is weer zomer en dat betekent maar een ding, vakantie! Wie een actieve vakantie voor ogen heeft. Als jij nou een hele leuke vakantie had bedacht maar je er heen moet met de auto. Zijn er een aantal essentiële dingen die je mee moet nemen, wil je de rit een beetje verdraagbaar maken. Dan ben je bij deze lijst aan het goede adress.

1- Kussens

Kussen zijn heel belangrijk voor langere trips je wilt namelijk gewoon lekker kunnen slapen. Als je het vergeet is het niet het einde van de wereld zo lang je maar langs een winkel komt waar je er een kan halen.

2- Toilet spullen

Je gaat soms moeten stoppen voor een plas pauze en er is niet altijd een toilet in de buurt of als het nacht word dan wil je natuurlijk even tanden poetsen. daarom is het handig om toilet spullen mee te nemen. Zoals tandenborstels, tandpasta, deoderant, kam/borstel en toilet papier is bijvoorbeeld niet alleen handig voor vegen maar ook voor als je kind iets morst.

3- Muziek

Een rit is niet compleet zonder een paar goede afspeellijsten met muziek. Tegenwoordig staan Apple Music en Spotify vol met gecureerde lijsten, dus het meeste werk is al gedaan. Zoek een genre waar iedereen blij van wordt en knal de muziek door de speakers. Heeft je auto geen Bluetooth, vergeet dan de aux-kabel niet.


Onze Ambassadeurs