Kinderboerderij de Woid zoekt vrijwilligers!

Geschreven door Redactie
Kinderboerderij de Woid zoekt vrijwilligers!

Voor echte dierenliefhebbers

Kinderboerderij de Woid, gelegen aan de Koperslager, is op zoek naar liefhebbende vrijwilligers! Ben jij gek op dieren en het liefste de hele dag met dieren om je heen? Meld je dan aan als vrijwilliger!

De kinderboerderij wordt in de weekenden en op feestdagen gerund door vrijwilligers. De vrijwilligers mogen de dieren verzorgen, de dieren eten geven en zorgen dat de hekken worden geopend voor de bezoekers. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een enthousiast team van vrijwilligers bij de kinderboerderij bij jou om de hoek? Ben jij 18 jaar of ouder en ben je tenminste één dagdeel per maand in het weekend beschikbaar en/of op feestdagen? En vind je het niet erg om je handen vuil te maken? Neem dan contact op via de website door het vrijwilligers formulier in te vullen.

Kinderboerderij de Woid is in de jaren 70 opgestart door buurtbewoners. De buurtbewoners waren échte dierenvrienden die velen dieren bij elkaar hebben gekregen zoals schapen, geiten, cavia’s en zelfs wandelende takken!



Onze Ambassadeurs