Deel-jouw-tulp fotowedstrijd

Geschreven door Redactie
Deel-jouw-tulp fotowedstrijd

Het grootste bloembollengebied staat binnenkort in volle bloei.  Er komen jaarlijks hordes toeristen uit binnen- en buitenland op af. Maar dit jaar moeten de liefhebbers op een andere manier naar de tulpen kijken. Holland boven Amsterdam nodigt daarom iedereen uit om zijn of haar tulpenfoto te delen die in Noord-Holland Noord is gemaakt. Zo kan iedereen veilig genieten van de voorjaarsbloemen.

De ‘#deeljouwtulp’ fotowedstrijd wordt georganiseerd via de Instagrampagina van Holland boven Amsterdam (@HollandbovenAmsterdam). Deelnemers kunnen hun foto op Instagram delen door gebruik te maken van de hashtag; #deeljouwtulp.

Iedereen die deze hashtag gebruikt doet automatisch mee. Elke week wordt er een winnaar gekozen en die ontvangt een prijs van een ondernemer uit Noord-Holland Noord. Daarnaast wordt uit alle weekwinnaars de beste foto geselecteerd en deze persoon ontvangt een extra prijs (een arrangement met overnachting). De fotowedstrijd gaat direct van start en eindigt op 15 mei. De winnaar van de beste foto wordt 17 mei bekend gemaakt.





Onze Ambassadeurs