Boost je immuunsysteem met polderkefir!

Geschreven door Redactie
Boost je immuunsysteem met polderkefir!

Een drank vol met bacterieel organisme.

The Bald Brewer helpt je graag op weg naar een betere gezondheid! Dat is hun missie. Want het kan altijd beter, ook als je je al goed voelt. Waterkefir, tegenwoordig ook wel polderkeftir, van The Bald Brewer is te koop bij ruim tweehonderd winkels in Nederland. Ook in Hoorn wordt het drankje verkocht. Het NRC noemt het bekende drankje ook wel “de Polderprik” in tijden van corona.

Waterkefir is een drank van bacterieel organisme, dat goed is voor het immuunsysteem. Het kan helpen bij klachten aan de schildklier. In de meeste gevallen verdwijnen zelfs de klachten aan de schildklier. Eigenaar Bruinsma vertelt wel dat waterkefir geen geneesmiddel is. Het drankje is daarop slechts een aanvulling aan het voedingspatroon.
Polderkefir is een kant en klare probiotica drank die op ambachtelijke manier wordt bereid. Het drankje zit vol met biologische dadels, vijgen, suiker en een klein scheutje appelazijn. Na bereiding blijft een drank over die zeer rijk is aan lactobacillen. Deze bacillen stimuleren de spijsvertering en het immuunsysteem en bestrijden schadelijke bacteriën in de darm. Waterkeftir is onder andere te koop bij Ekoplaza in Hoorn.

Kijk online op www.thebaldbrewer.nl/winkels voor meer verkooppunten in Flevoland.

Onze Ambassadeurs