Rundveemuseum terug in Aartswoud

Geschreven door Redactie
Rundveemuseum terug in Aartswoud

De koeien van het Rundveemuseum lopen sinds enkele dagen weer op bekend terrein. Dat was nog best een dartele toestand want de meeste koeien waren duidelijk blij om weer buiten te zijn. Want hoewel het logeeradres op Terdiek prima was is het toch nergens beter dan thuis in Aartswoud.

Er is de laatste maanden veel gebeurd. Zoals de brand in de nacht van 7 februari die verstrekkende gevolgen had. Ook werd stilgestaan bij het plotselinge overlijden van burgemeester Nijpels en bij het recente overlijden van enkele gewaardeerde vrijwilligers.

Inmiddels is er via hulp- en doneeracties heel veel goeds gebeurd. Er zijn twee  kalfjes geschonken en tijdens de weidegang van 8 mei kwam er via twee donoren nog een kalf bij. Veel donaties kwamen via scholen binnen. De Geef.nl actie loopt nog tot eind deze maand door en is te bereiken via de website van het museum.

Verder is afgelopen week gestart met het bestellen van de materialen voor de herbouw. Er zit schot in de zaak. Het bestuur en de vrijwilligers kijken er naar uit dat het museum snel weer open kan. Kijk op ww.rundveemuseum.nl.





Onze Ambassadeurs