Burger King maakt dromen waar en lanceert Nutella ijs!

Geschreven door Redactie
Burger King maakt dromen waar en lanceert Nutella ijs! Foto gemaakt door: Burger King, https://www.burgerking.nl

Met dit nieuwe Fusion-ijsje waant iedereen zich in de zevende hemel

Fans van Nutella® zijn deze zomer bij BURGER KING® aan het juiste adres.

De hamburgerketen heeft in al zijn restaurants een nieuwe smaak toegevoegd aan zijn ijsjesgamma: de BK Fusion Nutella®. Dit ultieme dessert combineert smeuïg vanille-ijs met de enige echte Nutella® hazelnootpasta en een knapperige crumble. De BK Fusion Nutella® is een schot in de roos, bij lanceringen in andere landen ging het ijsje erg vlot over de toonbank.


A match made in heaven

Nutella® is al jarenlang een vaste waarde voor jong en oud, vaak op de boterham bij het ontbijt. BURGER KING® combineert die heerlijke hazelnootpasta met smeuïg vanille-ijs en krokante crumble – ideaal op een zomerse namiddag of als afsluiter van een BURGER KING®-menu. 

Lekkerbekken kunnen deze zomer hun hartje ophalen bij BURGER KING® met de nieuwste aanwinst binnen het ijsjesgamma: de BK Fusion Nutella®. Naast de nieuwe Nutella®-smaak kan je ook blijven genieten van de andere Fusion-ijsjes met M&M’s-, Oreo- of Strawberry Crumble-smaak.

Onze Ambassadeurs