Kringloopwinkel Emmaus Hoorn

Geschreven door Redactie
Kringloopwinkel Emmaus Hoorn

Een groot assortiment tweedehands en vintage artikelen.

Al een keer gekeken naar tweedehands spullen? Kom dan ook een kijkje nemen bij Kringloopwinkel Emmaus in Hoorn. De Stichting Emmaus West-Friesland werd in augustus 2007 opgericht in Hoorn. De kringloopwinkel sloot zich vervolgens aan bij Emmaus Nederland en Emmaus Internationaal. Inwoners maakten voor het eerst kennis met de kringloopwinkel op de Hoornse zaterdagmarkten en allerlei themamarkten in de regio. De winkel stond met een kraam op de markt voor meer info en met een aantal tweedehands artikelen.

Inmiddels hebben ze sinds 2010 een eigen winkel aan De Oude Veiling 109 in Zwaag. Hier wordt er verder gegroeid en uitgebouwd. Ook is er al over nagedacht om een tweede vestiging te openen. De winkel fungeert ook als zinvolle arbeidservaringsplaats voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo kunnen ze de vrijwilligers extra ondersteuning bieden die bij andere bedrijven niet worden aangeboden.

Ben je benieuwd wat ze allemaal in de aanbieding hebben voor jou? Kom dan een keer langs. Voor meer informatie ga je naar de website: www.emmaus-wf.nl.



Onze Ambassadeurs