Wie verdient de Vrijwilligersprijs Hoorn?

Geschreven door Redactie
Wie verdient de Vrijwilligersprijs Hoorn?

Ken je een vrijwilliger die wel eens in het zonnetje mag worden gezet? Of een maatschappelijke organisatie die zo goed werk verricht, dat iedereen het mag weten? Meld ze dan aan voor de Vrijwilligersprijs Hoorn 2021.

Jan van der Gracht won in 2020 de Vrijwilligersprijs Ook dit jaar organiseert Vrijwilligerspunt Westfriesland in samenwerking met de gemeente de Vrijwilligersprijs Hoorn. Er is een waarderingsprijs voor vrijwilligers en voor vrijwilligersorganisaties.

Zo meld je een vrijwilliger of vereniging aan

Bewoners uit de gemeente Hoorn kunnen hun favoriete vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie tot 25 oktober aanmelden via de website van de Vrijwilligersprijs Hoorn. De vrijwilligersorganisatie moet gevestigd te zijn in de gemeente Hoorn. De vrijwilliger doet vrijwilligerswerk bij één of meerdere organisaties in de gemeente Hoorn en/óf woont in de gemeente Hoorn en doet in een andere gemeente vrijwilligerswerk.

Stemronde en bekendmaking winnaars

Na 25 oktober buigt de vakkundige jury zich over de aanmeldingen en kiest vervolgens van beide categorieën drie genomineerden. Vanaf 24 november kan er gestemd worden op de genomineerden. Op vrijdag 10 december zal de Vrijwilliger en de Vrijwilligersorganisatie 2021 van Hoorn bekend worden gemaakt.





Onze Ambassadeurs