Word vrijwilliger bij het Zuiderzeemuseum

Geschreven door Redactie

Op dinsdag 5 oktober organiseert het Zuiderzeemuseum een informatiedag om vrijwilligers op te roepen.

Het museum laat het leven tussen 1880 en 1932 de voormalige Zuiderzee zien en maakt hier met de hulp van ambachtslieden, rolspelers en publieksactiviteiten een leuke herinnering van. Als bezoeker ontmoet je de bewoners van Urk, maak je misschien een babbel met de voddenboer, bezoeken de stoomwasserij of nemen een kijkje bij de smid of touwslager. Lijkt dit iets voor jou en wil jij meer weten over de kansen? Kom dan langs op de informatiemiddag.

Van 13:00 uur tot 15:30 uur leer je meer over het vrijwilligerswerk, maak je kennis met het museum en nemen vrijwilligers van het museum je mee langs allerlei locaties. Op deze manier kan je inzien hoe een middag in het museum eruitziet. Aanmelden kan tot 4 oktober via vrijwilligers@zuiderzeemuseum.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en eventueel een voorkeur voor vrijwilligersfunctie.Onze Ambassadeurs