Uniek herinneringsprogramma bij HoornRadio

Geschreven door Redactie
Uniek herinneringsprogramma bij HoornRadio

Ieder jaar op of rond 30 november maken Jacqueline Groen en Wally Ooms een live-herinneringsprogramma bij HoornRadio.

In de afgelopen jaren is het programma met verzoeknummers ter herinnering aan overleden dierbaren vanwege de toenemende hoeveelheid verzoeken uitgebreid van 1 uur naar 3 uur.

Presentator Wally Ooms zal de aan- en afkondigingen in handen nemen. Jacqueline Groen zal als altijd zorgen dat de aangevraagde muziek klaar staat. Het zal net als andere jaren weer een emotioneel moment zijn tijdens de live-uitzending.

Het programma is ontstaan doordat 30 november een gedenkwaardige datum bleek te zijn voor de programmamakers zelf en voor allerlei kennissen. Sinds die tijd wordt gedacht op of rond die datum het herinneringsprogramma uit te zenden. Ruim daarvoor is de aankondiging via facebook gedaan met een fraai filmpje: www.facebook.com/watch/?v=1090853644993795

Tientallen verzoeknummers

Voor de uitzending van dinsdag 30 november staan weer tientallen nummers op de playlist, alsmede gesprekken met enkele mensen die in de uitzending te horen zullen zijn. Dit zijn Jan-Simon Minkema, die een gedicht zal voorgedragen en de eveneens aan HoornRadio verbonden Frederik de Groot met een kort verhaal. Aansluitend zullen hun verzoeknummers worden gedraaid.

Het programma is dinsdag 30 november te beluisteren van 18.00 tot 21.00 uur bij HoornRadio via www.hoornradio.nl





Onze Ambassadeurs