Ontmoet elkaar tijdens Week tegen Eenzaamheid

Ontmoet elkaar tijdens Week tegen Eenzaamheid

In de Week tegen Eenzaamheid worden er in Hoorn gratis bijeenkomsten georganiseerd voor inwoners die zich eenzaam voelen. De activiteiten zijn op 5,6 en 7 oktober.

Tijdens deze bijeenkomsten kunnen inwoners met elkaar en met de medewerkers van de samenwerkende partijen in gesprek over eenzaamheid, ontmoetingen en vriendschappen sluiten. Inwoners kunnen zich aanmelden, maar dat is niet verplicht.

Vrienden zijn voor ieder mens belangrijk. Maar hoe maak je vrienden? Donderdag 7 oktober van 15:00 tot 16:00 in wijkcentrum De Zaagtand (zaagtand@netwerkhoorn.nl)

Het is fijn om met iemand te spelen. Maar hoe maak je vrienden? Voor sommige kinderen is dit lastig. Tijdens de vier bijeenkomsten gaan kinderen hiermee aan de slag. Meer informatie over deze bijeenkomsten wordt gegeven door kinderwerker Cindy Wognum op donderdag 7 oktober van 16:00 tot 17:00 uur in wijkcentrum De Huesmolen. (c.wognum@netwerkhoorn.nl ).

De bijeenkomsten worden georganiseerd door Stichting Netwerk, Mee & de Wering en gemeente Hoorn. Tijdens de landelijke Week tegen Eenzaamheid staat ontmoeting en verbinding centraal. Meer informatie is te vinden op www.eentegeneenzaamheid.nl.

Onze Ambassadeurs