Maandag 18 oktober opent de Albert Heijn Heusmolen

Geschreven door Redactie

De supermarkt aan de Heusmolen is op dit moment de derde DEEN-winkel in de gemeente Hoorn die omgebouwd wordt naar een Albert Heijn.

Ook deze supermarkt krijgt het allernieuwste winkelconcept, waarin vers, digitale vernieuwing en gemak voor de klant centraal staan. De opening vindt plaats op maandag 18 oktober om 16:00 uur. Supermarktmanager Jurgen Verhoog en zijn team nodigen iedereen uit om bij de opening te komen kijken. “We vieren een gezellig feestje met veel openingsacties. Uiteraard komt de bekende, levensgrote hamster langs en voor de eerste 150 klanten zijn er leuke cadeautjes.”

Eerder al gingen nieuwe Albert Heijn-winkels aan het Stan Kentonhof (Kersenboogerd) en aan de Hollandse Cirkel (Bangert & Oosterpolder) open. Donderdag 14 oktober opent Albert Heijn Zwaag Dorpsstraat. Later volgen nog de winkels aan het Aagje Dekenplein en Grote Noord. Genoeg kansen nog om de andere winkels te bezoeken wanneer die openen.
Onze Ambassadeurs