Kwaliteit vlees bij slagerij Paul van Dam

Geschreven door Redactie
Kwaliteit vlees bij slagerij Paul van Dam

Heb je zin in een goed stuk vlees voor het avondeten?

Kom dan naar slagerij Paul van Dam. Paul doet bij na alles in de slagerij zelf. Hij bestelt de technische delen van de groothandel. Op deze manier kan hij als de klant iets bijzonders wil, ze van het perfecte stukje vlees voorzien. De slagerij is gevestigd op Huesmolen 75a en ze zijn bij na elke dag van half negen tot zes uur open. Op de zondagen en maandagen na.

De slager verkoopt biologisch vlees. Maar dan zonder keurmerk. Want de slager vindt dit geldklopperij . Omdat er al meerdere schandalen zijn rondom de verkoop van biologisch vlees heeft de slagerij besloten het keurmerk niet aan te vragen. Als de oorsprong van het vlees niet bekend is, is het geheid niet biologisch. Het vlees van de slager komt bij een bekende fokker vandaan en er wordt voor gezorgd dat het vee niet langer dan twee uur in de veewagen staat. Op deze manier zorgt de slagerij ervoor dat het vlees biologisch is en dat het vee op een humane manier wordt vervoert.

Heb je ook zin in een goed en biologisch stuk vlees? Kom dan langs bij slagerij Paul van Dam.


Onze Ambassadeurs