Films die deze maand uitkomen

Geschreven door Redactie

De films van december!

Deze maand komen er films uit die je zeker niet moet missen! Van romantiek, drama tot aan wel actie en avontuur. Er zitten ook films tussen waar je niet van had verwacht dat ze zouden terugkeren op het grote scherm!

West Side Story


West Side Story vertelt het klassieke verhaal van felle rivaliteit en jonge liefde in de stad van New York in 1957. West Side Story is ook wel geïnspireerd door William Shakespeares verhaal van Romeo en Julia. Het gaat over twee rivalen genaamd de Jets en de Sharks. De jonge hoofdpersoon Tony, een voormalig lid van de Jets en beste vriend van de leider van de bende, wordt verliefd op Maria, de zus van Bernardo de leider van de Sharks. West Side Story is 10 december te zien in de bioscoop!

The King’s Man


The King’s Man is een film die gaat over de oorsprong van de Kingsman-organisatie in de vroege jaren 1900 en tot aan de Eerste Wereldoorlog te verkennen. Er zijn al twee andere films die na The King’s Man afspelen en die zijn: Kingsman: The Secret Service en Kingsman: The Golden Circle. De Kingsman films zijn zeker een aanrader! The King's Man is 22 december te zien in de bioscoop! 

Bonus films

Andere films die nog deze maand uitkomen zijn: The Matrix Resurrections een nieuwe film van de originele Matrix film waar Keanu Reeves in terug komt en Spider-Man: No Way Home wat nu al de zesde film is waar Tom Holland terugkeert als Spider-Man.


Onze Ambassadeurs