Hoe kun je altijd en overal positiviteit verspreiden?

Geschreven door Redactie
Hoe kun je altijd en overal positiviteit verspreiden?

Je hebt het vast wel is een keer gehoord: "Als het leven je citroenen geeft, maak dan limonade".

Door de technologie is het gemakkelijker dan ooit om de citroenen van het leven te vinden. Kranten, radio, tv, internet en sociale media stellen ons in staat om elk wakker moment met citroenen te vullen.

Dus hoe komt het dat we er vaak op staan ​​om de gesprekken die we met de mensen om ons heen hebben te besteden aan negatieve dingen? Waarom kiezen we voor zure opmerkingen als we positieve opmerkingen kunnen maken en wat kunnen glimlachen? Hebben we niet allemaal genoeg citroenen om onze dagelijkse limonade te maken zonder ze op te zoeken?

Deel wat positiviteit. Vind elke dag een goed verhaal en deel het met minstens drie mensen. Aangezien je bekend wordt als een bron van goede gesprekken en opbeurend nieuws, moet je niet verbaasd zijn als mensen naar je toe komen!

Leer lachen met anderen. Een grap of situatie hoeft niet enorm grappig te zijn om er plezier in te hebben. Wanneer je de bittere citrus begint te proeven, weet je dat het tijd is voor wat positiviteit!

Heb je geen motivatie meer om positiviteit op te zoeken of komt het maar niet jou kant op? Dan kun je altijd onze Feelgood krant lezen! Je kunt onze kranten met alleen maar en we herhalen ALLEEN MAAR POSITIVITEIT online lezen of je kunt ook een abonnement aansluiten bij ons en de Feelgood kranten thuis ontvangen!


Onze Ambassadeurs