DIY gezichtsmaskers voor de droge huid!

Wil je van je droge gezichtshuid af? Hier zijn enkele natuurlijke ingrediënten die je thuis kunt proberen om een ​​mooie stralende huid te krijgen.

Dit masker hydrateert niet alleen je huid, maar vernauwt ook je poriën en verheldert je huid. Om dit masker te maken, schil je een komkommer en gooi je deze in een blender en voeg je er 2 eetlepels aloë vera gel aan toe. Mix tot de ingrediënten een dik, consistent mengsel vormen. Smeer deze pasta van komkommer en aloë vera op je gezicht en spoel hem na 30 minuten af ​​met koud water.

Ei en honing: Dit voedende gezichtsmasker helpt je huid te verjongen en je een gezonde glans te geven. Om dit gezichtsmasker te maken, voeg je in een kom 1 theelepel honing en 1 theelepel zonnebloemolie toe. Voeg hieraan eiwit toe en meng ze goed. Breng dit over je hele gezicht aan en spoel het na 15 minuten af ​​met warm water.

Banaan, yoghurt en honing gezichtsmasker: Dit gezichtsmasker hydrateert je huid goed, en om het te maken heb je alleen ingrediënten nodig die gemakkelijk in je keukenkast te vinden zijn. Gebruik een blender om 2 volledig rijpe bananen, 1 eetlepel honing en 1/2 kopje yoghurt te mengen. Je krijgt een consistente pasta, breng het aan op je gezicht en laat het 20 minuten intrekken. Nadat het gezichtsmasker is opgedroogd, was je het af met warm water.

Melk en honing gezichtsmasker: Rauwe melk is een bekende vochtinbrengende crème, als je het op je gezicht gebruikt, krijg je snel resultaat. Dit masker hydrateert je huid en houdt deze glad en soepel. Om dit gezichtsmasker te maken, meng je 1 theelepel melk, 1 eetlepel honing, 1 theelepel aloë vera-gel en 2 druppels etherische olie. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en verdeel het gelijkmatig over je huid. Was het na 15 minuten af ​​met warm water. Dit masker maakt je huid zacht en glad.


Onze Ambassadeurs