Bezoek deze leuke parken van Hoorn

Geschreven door Redactie
Bezoek deze leuke parken van Hoorn

Doe een keer een rondje in het park.

Wandelen is goed voor je botten en het versterkt je spieren. Ook kan het overgewicht voorkomen en verbeter je je conditie naarmate van tijd. Dus wil je wandelen en even bij een park terecht, dan kan je terecht bij het Mandelapark, het Willem Wiesepark en het nabijgelegen Julianapark in Hoorn

Het Mandelapark is een klein parkje in het oudste gedeelte van de Kersenboogerd, waarin zich een groot grasveld bevindt. Laat er leuk je hond uit of geniet gewoon even van de buitenlucht.

Het Willem Wiesepark is een groot en ook gelijk een nieuw park dat in het nieuwere gedeelte van de Kersenboogerd ligt. In het park vind je verschillende grasvelden, speeltuinen, sloten en veel groen. Er is genoeg te doen om even je hoofd te legen of om mooie foto’s te maken van al het groen.

Het Julianapark ligt net niet in de Kersenboogerd, maar is wel snel te bereiken voor de bewoners uit Kersenboogerd. Het park ligt aan het Markermeer en is het grootste park van Hoorn. In het park bevindt zich een groot strand, veel groen, een speeltuin, grasvelden en wandelpaden. Een uitstekend park om te bezoeken dus.


Onze Ambassadeurs