Hoe maak je de perfecte Valentijnsdag-avond met een klein budget?

Geschreven door Redactie
Hoe maak je de perfecte Valentijnsdag-avond met een klein budget?

Je kunt Valentijnsdag doorbrengen met je ware liefde, zonder al het geld in je portemonnee door te blazen.

Een betaalbaar, romantisch diner voor twee (of één, als je voor altijd alleen bent) kan in het comfort van je eigen huis.

Laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal ons eigen Lady and the Tramp spaghetti en gehaktbal moment gewild. Al zouden we het afraden om het in een restaurant na te spelen, omdat je misschien rare blikken krijgt (tenzij je van dat soort dingen houdt).

Maar, aangezien je thuis kookt en eet, doe eens gek. Het is een stuk goedkoper om zelf de ingrediënten te kopen, in plaats van het gerecht in een restaurant te kopen.

Geen maaltijd is compleet zonder dessert. Hartvormige koekjes zijn een leuke en feestelijke manier om in de Valentijnssfeer te komen.
      
Het leven is als een doos chocolaatjes. Je weet nooit wat je krijgt. Maar je weet wel dat je een doos chocolaatjes gaat krijgen, want het is een heel gewoon Valentijnsdagcadeau. Noem me iemand die geen snoep als cadeau zou willen. Bloemen sterven, maar snoep is voor altijd.

Een huisgemaakte maaltijd kan net zo romantisch zijn als een chique restaurantmaaltijd. Dus, wanneer 14 februari rond rent, onthoud dan dat een Valentijnsdag-datum de bank niet hoeft te breken.


Onze Ambassadeurs