Voedselvisiecafé opent deuren voor 1 avond in 7 regio’s
Hoe verduurzamen we samen het landbouw- en voedselsysteem in Noord-Holland?
En hoe zorgen we daarbij ook voor een bedrijfsmodel waar financieel toekomst in zit? Dat zijn dé onderwerpen van gesprek tijdens 7 regionale voedselvisiecafés, georganiseerd door de provincie Noord-Holland. Tijdens deze avonden is de hele voedselketen welkom: van boer tot supermarktondernemer, van landbouworganisatie tot lokale voedselcoöperatie en van verwerker tot vervoerder.
Waar en wanneer
Het voedselvisiecafé opent de deuren op 7 verschillende locaties en regio’s. Het programma duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Inloop is vanaf 19.15 uur.
- 22 maart: Kop van Noord-Holland (Leven van de wind, Oosterterpweg 12, Wieringerwerf)
- 24 maart: Amstelland-Meerlanden (Geitenboerderij Ridammerhoeve, Nieuwe Meerlaan 4, Amstelveen)
- 28 maart: West-Friesland (Boerderij Wennekers, Hobrede 16, Hobrede)
- 30 maart: Kustzone (Regio Alkmaar, Zuid-Kennemerland en IJmond) (Huis van Hilde, Westerplein 6, Castricum)
- 31 maart: Laag-Holland (Zaanstreek en Waterland) en Amsterdam (Het venster op Waterland, Beets 15, Beets)
- 4 april: Texel (Swarte Schaap, Spangerweg 37, De Waal)
- 7 april: Gooi en Vechtstreek (De Groene Griffioen, Lange Muiderweg 18A, Weesp)
Programma
De provincie geeft tijdens de avonden een toelichting op haar Voedselvisie en over de uitvoering daarvan. Een aantal voorbeeldprojecten wordt in de spotlights gezet. Verder zijn de avonden vooral bedoeld voor het delen van eigen ideeën, om te netwerken, elkaar te vinden en samen aan de slag te gaan.