Denise Jannah komt naar Hoorn!

Geschreven door Redactie

Een swingende mix van soul en blues door Edison-winnares Denise Jannah!

Denise Jannah heeft een impressief carrière achter de rug, in 1993 heeft ze een Edison gekregen voor haar album ‘A Heart Full Of Music’. Een Edison is een van de oudste muziekprijzen in de wereld en in Nederland. Twee jaar later werd ze de eerste Nederlandste artiest die een contract kreeg bij het fameuze Blue Note-label.

Denise zong wereldwijd op grote podia en festivals en was erg succesvol met theaterconcerten rond Ella Fitzgerald en Mahalia Jackson.

Met haar band brengt ze 13 mei 2022 in ‘Soul % Blues’ een swingende mix van eigen werk en een sfeervol programma van onder andere Roberta Flack, Dionne Warwick, Etta James, Gladys Knight en Stevie Wonder.

Tickets voor deze gezellige avond zijn 22,50 euro per persoon en is te koop op de website van Schouwburg en Congrescentrum Het Park.


Onze Ambassadeurs