Linda van Rijn viert feest!

Geschreven door Redactie
Linda van Rijn viert feest!

Dit keer neemt Linda ons mee naar een Canarisch eiland waar de zon het hele jaar door schijnt.

Laura van Diemen gaat met vrienden op vakantie naar het zonnige Lanzarote. Maar een verschrikkelijke gebeurtenis op een feest doet de gezellig trip omslaan in een bizarre nachtmerrie…


Pseudoniem

Dit voorjaar is bekend gemaakt dat auteur Mariëtte Middelbeek schuilgaat achter het succesvolle pseudoniem Linda van Rijn. Met 29 vakantiethrillers op haar naam, tweeënhalf miljoen verkochte exemplaren en wekenlange noteringen in de Bestseller 60 is Linda van Rijn een van de bestverkopende auteurs van Nederland.

Linda van Rijn-thrillers

De thrillers van Linda van Rijn zijn spannend, met een vleugje feelgood. De verhalen spelen zich altijd af op een vakantiebestemming, meestal in de zon, een enkele keer hebben ze een setting in de sneeuw. Linda van Rijn wordt geroemd om haar vlotte schrijfstijl en spannende plots. De boeken zijn makkelijk om te lezen. Wat recensenten bijvoorbeeld zeggen over de boeken van Linda van Rijn: heerlijke vakantiethrillers, om helemaal in de vakantiestemming te komen, echte vrouwenthriller, voor een paar uur (ont)spannend leesplezier, meeslepende schrijfstijl, langzaam schoof ik naar het puntje van mijn vakantiestoel, verrassend plot, super spannende pageturner, aanrader voor de vakantiekoffer.
 

Onze Ambassadeurs