Een warme en gezellige oudejaarsavond

Geschreven door Redactie
Een warme en gezellige oudejaarsavond

Of je het nu alleen viert, met huisgenoten of vrienden, of met je partner, er zijn tal van manieren om het aftellen naar middernacht onvergetelijk te maken!

Lees verder voor tips om Oud & Nieuw thuis te vieren.

Fles champagne knallen

Het begin van een nieuw jaar is natuurlijk een reden voor een feestje! Zorg ervoor dat je ten minste één fles bubbels bij de hand hebt om middernacht te knallen.

Sprankelende nieuwe outfit

Je huis is nu je landingsbaan. Als je je beter voelt in een jogging- broek, ga ervoor! Maar als je in de feeststemming wilt komen, kun je niet fout gaan met een sprankelende nieuwe outfit. Wat maakt het uit als je alleen bent? Je feest-selfies zijn voor altijd!

Deel een oudejaarskus

Als de klok middernacht slaat, is het tijd om te zoenen! Geef je geliefde een kus, geef je huisdier een knuffel, of stuur virtuele kusjes naar vrienden en geliefden via WhatsApp.

Bereid de perfecte cocktails voor

Thuis vieren betekent dat je niet in de rij hoeft te staan voor een te duur drankje (een grote overwinning)! Sla al je favoriete ster-

ke drank, bier, wijn en mixers in, zodat je genoeg opties hebt. Maak dan wat feestelijke cocktails of mix je go-to-drankje. Als je niet drinkt, maak dan een smakelijke mocktail. Kortom: altijd een heerlijk drankje bij de hand voor de avond.

Haal alle bordspellen eruit

Een oudejaarsavondviering thuis is niet compleet zonder bord- spellen. Alles van Monopoly tot Bingo tot Twister zou hier op tafel moeten liggen. Niets is te kinderachtig, te gek of te lang om op oudejaarsavond te spelen. Bovendien is het de snelste manier om te lachen met je huisgenoten of partner.

Houd een dansfeest

Zet de muziek harder, doe het licht uit en beleef een dansfeest in je woonkamer! Natuurlijk, het is niet zoals een club, maar je hebt de ruimte om plezier te hebben, los te laten en uit volle borst te zingen. Het is leuk en het verlicht stress, dus er is geen excuus om het niet te doen!

Onze Ambassadeurs