Maak de feestmaand heerlijk ontspannen

Geschreven door Redactie
Maak de feestmaand heerlijk ontspannen

Met online supermarkt Flink wordt elke borrel of diner een ontspannen activiteit.

Of je nou uitgebreid wilt uitpakken, lekker wil kaasfonduen of kiest voor gourmetten: Flink heeft voor ieder moment de juiste hapjes en drankjes en zorgt er voor dat de feestdagen dit jaar in het teken van ontspannenheid staan.

Niet alleen ontspannen, maar ook nóg leuker

Naast dat Flink zorgt voor ontspannen feestdagen, zijn er ook nog een aantal acties die de feestdagen extra leuk kunnen maken.

- Je krijgt een Pathé Thuis film cadeau bij aankoop van een fles Coca Cola of een pint Ben & Jerry’s Caramel Brownie.

- Bij twee Starbucks White Chocolate Mocha kun je een Starbucks kersttrui winnen, ideaal voor de foute kersttruien borrel.  

- Bij aankoop van Calvé maak je kans op een Tefal (8 Smart RE4598) gourmetstel.

- Chateau Amsterdam maken klanten kans op 1 van de 3 Coravin Timeless Six bewaarsystemen t.w.v. 399,00 euro in een kleur naar keuze (de Keith Haring editie uitgezonderd). Deelnemen aan deze actie kan alleen als je 18 jaar of ouder bent.

- Bij aankoop van een &C product (chocolade, coffee cups en sappen) maken klanten kans op 1 van de 5 jaar-abonnementen op &C Magazine.

Oud en Nieuw

Ook met Oud en Nieuw gaat Flink net een stapje verder: er worden niet alleen flessen champagne en sterretjes verkocht, maar ook versgebakken oliebollen en appelflappen! Sla de lange rijen in de supermarkt en oliebollenkraam dit jaar over en geef jezelf de rust door alles relaxed thuis te laten bezorgen.

Liever besparen?

Boodschappen voor de feestdagen hoeven niet duur te zijn, zelfs wanneer je ze laat bezorgen. Bij Flink vind je de goedkoopste artikelen voor huismerkprijzen, te herkennen aan het Flink Lage Prijs-symbool. Deze specifieke categorie omvat 170 producten - en dat worden er telkens meer. Ook zijn er wekelijks weekdeals te vinden via de Flink-app en via de webshop (www.goflink.com). 

Feestelijke openingstijden

Flink is er ook tijdens de feestdagen voor je! De openingstijden zijn dan als volgt:

- 24 december van 08:00 tot middernacht

- 25 december van 08:00 tot 19:00

- 26 december van 08:00 tot middernacht 

Check de Flink-app voor de actuele openingstijden in jouw wijk.

Onze Ambassadeurs