Luxe en betaalbare kerst

Geschreven door Redactie
Luxe en betaalbare kerst

Zijn jouw voorbereiding voor de feestdagen ook al in volle gang? Bij de supermarkt Lidl vind je alles voor luxe en betaalbare feestdagen. Ook is er een groot aanbod aan mooie kerstdecoratie en de mooiste kerstoutfits voor het hele gezin. Een luxe kerst voor iedereen met Delicieux.

Het Delixieux kerstassortiment van Lidl heeft alles voor elke gelegenheid. Geniet samen van een lekkere gourmetschotel. Of start een voorgerecht van zalm, carpaccio of vega en kies bij het hoofdgerecht voor een heerlijke ossenhaas of kalkoen. En sluit af met een heerlijk dessert. Op de website van de Lidl staan ook diverse recepten voor de feestdagen klaar. Zoals Tijgergarnalen met hasselback aardappelen of een Lamskotelet met krieltjes en groene asperges in een spekrolletje.

Betaalbare borrel

Het draait om gezelligheid tijdens kerst. Kijk jij ook al uit naar een gezellige kerstborrel met je vrienden, collega’s of familie? Je kunt de beste boodschappen voor een borrel doen bij de Lidl. Ga je voor breekbrood, eiersalade met truffel, geitenkaas, zeewiersnacks, kaasstengels, worstenbroodjes, borrelnootjes of truffelchips?

Luxe wijnen

Lidl heeft een breed wijn-aanbod. Zo verkopen ze rode of wit- te wijn, bubbels en speciale dessertwijnen. Je kunt bijvoorbeeld een lekkere Chardonnay nemen voor bij de borrel, een Pinot Gris voor bij het voorgerecht, een volle Merlot voor bij het hoofdgerecht of een feestelijke Prosecco voor bij het dessert!

Desserts

Een kerstdiner is niet compleet zonder een spectaculair kerstdessert. Lidl heeft talloze feestelijke nagerechten voor jou samengesteld. Kies je dit jaar voor tiramisu, crème brûlée of voor bavarois of ijstaart? Het wordt gegarandeerd genieten!

Kerst decoraties

Voor de leukste kerstdecoraties kan je ook terecht bij de Lidl. Je vindt er sfeerverlichting voor in of buiten je huis. En nog veel meer. Ga naar de winkel of shop op lidl.nl.

Jeugdeducatiefonds

Lidl steunt het Jeugdeducatiefonds. Er leven veel kinderen in Nederland onder de armoedegrens. En dat vinden ze bij Lidl onacceptabel. Je kunt mee doneren om de kinderen en gezinnen in armoede een feestelijk kerstontbijt te schenken. Je kunt in de winkel een kaartje met het gewenste donatiebedrag aanvragen en deze afrekenen bij de kassa. Help jij ook mee?

Onze Ambassadeurs