Kerstversiering en decoratie

Geschreven door Redactie
Kerstversiering en decoratie

Volg onze eenvoudige kerstdecoratie-ideeën en tips voor een prachtige en feestelijke stijl!

Laat je inspireren met nieuwe en ouderwetse manieren om je huis op te fleuren voor de feestdagen.  


Begin met een kleurenschema  

Wat is er eleganter dan wit en goud? Wat zegt ‘klassieke kerst’ beter dan rood en groen? Als je een kleurenschema hebt voor je kerstdecoratie, komt alles samen in één samenhangende look.

Santa’s Village

Het dorp van de kerstman is een charmante decoratie waar het hele gezin van kan genieten! Betrek de kinderen erbij en creëer een feestelijk winterwonderland. Voeg een treinstation, wind- molen, reuzenrad en antiekwinkels toe voor het perfecte kerststatement.

Wees creatief met je kransen

Je kunt minimalistische kransen rond je huis hangen als decor, of ze zelfs op je tafels gebruiken als onderdeel van een middelpunt.

Chocolade en snoep

Wie houdt er nou niet zoetigheid? Leg in je woonkamer en keu- ken bordjes neer in de vorm van een kerstboom of ster gevuld met allemaal kerstchocolade en snoepjes.

Geen boom? Geen probleem

Waarom niet out of the box denken? Maak in plaats van een klas- sieke groene kerstboom een houten kerstboom gemaakt met touwtjes en leuke kerstornamenten.

Vrolijk met kerstverlichting

Maak je huis dit seizoen vrolijk en helder met lichtslingers! Voeg ze toe aan je dak, ramen, bomen en meer! Vergeet binnenshuis
niet! Voeg lichtslingers toe rond je boom, boekenplanken, televisie en meer voor een extra feestelijke stijl. Je huis verlichten voor de feestdagen is geniaal. Van zacht gloeiende kaarsen tot stralende lichtslingers, je kunt verschillende soorten licht in je huis aanbrengen om een magische sfeer te creëren. Met de juiste verlichting kun je een vrolijk kerstfeest beleven!  

Houd het gezellig met kussens en dekens

Maak het gezellig met veel kussens en dekens. Deze zullen je zeker lekker warm houden tijdens die koude winternachten. Ze zijn perfect om te ontspannen voor de open haard (echt of niet) met een kop warme chocolademelk! Heb je geen open haard thuis? No big deal! Zoek op YouToube naar een openhaard en schakel dit door naar je televisie, net echt!

Geurkaarsen

Als het naar kerst ruikt, voelt het ook als kerst. Steek geurkaarsen aan met geuren zoals bessen, kaneel, appel, karamel en vanille.

Cadeautjes inpakken

Alleen al het inpakken van cadeautjes geeft je huis een kerstgevoel. Ga alvast cadeautjes inpakken en leg ze neer onder de kerstboom ter decoratie. Je kunt ook nep cadeautjes inpakken en onder de boom zetten!

Het belangrijkste om te onthouden als je aan het versieren bent voor Kerstmis, is dat je echt niet fout kunt gaan. Je kunt de kerst- versiering echt niet verpesten. Maak gewoon plezier en maak het gezellig.


Onze Ambassadeurs