Professionele kinderopvang in Kersenboogerd

Geschreven door Redactie
Professionele kinderopvang in Kersenboogerd

Berend Botje is een van de toonaangevende aanbieders van professionele kinderopvang in Noord-Holland.

Ze zorgen voor meer dan 3.500 kinderen en zijn verspreid over meer dan 60 locaties en meer dan 300 gastouders. Berend Botje biedt alle vormen van kinderopvang, waaronder kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, buitenschoolse opvang (voor- en naopvang) en ouderopvang voor de gastheer.

Al 30 jaar hebben ze liefde en passie om de best mogelijke kinderopvang in de regio te bieden. Zij hechten veel waarde aan een goed contact met ouders en gastouders. Ze bieden kinderen een onvergetelijke tijd om spelend te leren. Kinderen komen altijd op de eerste plaats en vooral de ontwikkeling van het kind. Ze laten kinderen zich thuis voelen en van daaruit de wereld verkennen. De kinderen ontwikkelen hun vaardigheden en talenten vanuit hun natuurlijke nieuwsgierigheid.

Door middel van cursussen, trainingen, workshops etc. zorgen ze ervoor dat zij zich blijven ontwikkelen in hun vakgebied. Hierdoor kunnen ouders en kinderen rekenen op de best mogelijke professionele kinderopvang.

Onze Ambassadeurs