Maak samen met ONS kerstpunch

Geschreven door Redactie
Maak samen met ONS kerstpunch

Kerstpunch is een makkelijk en heerlijk drankje voor een feestdag boordevol fruit. Houd het alcoholvrij of voeg rum of vodka toe voor extra kerstvreugde!

Kerstpunch is een absolute must voor de feestdagen! Het is een heerlijke mix van vruchtensappen en frisdrank die met of zonder alcohol geserveerd kan worden.

Deze cock- tail of mocktail is perfect om te serveren op kerstfeestjes en ook nog eens heel makkelijk te maken! Garnituren zoals cranberry’s, granaatappels en stukjes sinaasappel maken dit drankje echt feestelijk en de toevoeging van wodka of rum zorgt voor extra kerstvreugde!

Hoe maak je kerstpunch?

De ingrediënten die je nodig hebt zijn: 1 in plakjes gesneden sinaasappel, 1 kopje cranberry’s, een halve kopje granaatappelpitjes, 2 kopjes cranberry sap, 2 kopjes sinaasappelsap, 1 kopje granaatappelsap, 2 kopjes Sprite, 1 kopje witte rum (optioneel), wat rozemarijn voor garnering en ijs. Je kunt alles behalve de frisdrank en ijsblokjes van tevoren mixen. Voeg vlak voor het opdienen de frisdrank en het ijs toe, zodat het drankje geen prik verliest en niet lauw wordt. Voor het beste resultaat moet je ervoor zorgen dat de ingrediënten koud zijn wanneer je ze mixt, zodat het ijs langer goed blijft en de punch niet verwatert. Voeg granaatappelpitjes, stukjes sinaasappel, cranberry’s en een takje of twee rozemarijn toe om te garneren.

Hoe maak je niet-alcoholische kerstpunch?

Laat gewoon de alcohol weg en voeg wat extra frisdrank toe zoals Sprite. Het zal nog steeds geweldig smaken en zo kan het hele gezin ervan genieten!

Onze Ambassadeurs