Reisbucketlist voor 2023

Geschreven door Redactie
Reisbucketlist voor 2023

De wereld is groot en de mogelijkheden zijn eindeloos! Welke bestemmingen mogen in 2023 niet ontbreken?

Elke reiziger is anders, iedereen wil andere dingen doen en zien. Een gepersonaliseerde reisbucketlist, waarop de dingen staan die je wilt zien, is altijd een goed idee. Maar wat zet je op de perfecte Travel Bucket List?

Nationaal Park Kruger, Zuid-Afrika

Het Kruger National Park is met bijna 20.000 km2 een van de grootste wildreservaten van Afrika en ligt in het noordoosten van Zuid-Afrika. Hier kun je het Safari-avontuur van je leven beleven en leeuwen, olifanten, verschillende soorten antilopen en zebra’s in hun natuurlijke habitat zien.

Marrakesh, Marokko

Marrakesh is de vierde stad van Marokko en heeft veel te bie- den op het geboed van tourisme. Bezoek de vele prachtige tuinen, moskeeën en soukhs overal in de stad. Drink verse muntthee in een van de vele cafés en geniet van een heel andere kant van het Afrikaanse continent.

Rome, Italië

Als je in Rome bent... mag je het fantastische eten, de eeuwen- oude architectuur en de levendige geschiedenis niet missen! Bekijk het Colosseum waar gladiatoren met elkaar vochten (en dieren zoals leeuwen) voor de vreugde van de mensen of ont- dek de overvloed aan kerken en kathedralen.

Kaapstad, Zuid-Afrika

Heb je ooit Humboldt-pinguïns en grote witte haaien in het wild willen zien, meer willen weten over de Zuid-Afrikaanse geschiedenis en prachtige, adembenemende natuur willen zien? Ga naar Kaapstad en ontdek een van de meest levendige steden van Afrika.

Pompei, Italië

In 79 na Christus bedekte een uitbarsting van de Vesuvius de stad Pompeii onder een laag hete as en lava. Je kunt een bezoek brengen aan de ruïnes van de stad. Het uitzicht op de Vesuvius is adembenemend en je zult begrijpen waarom de Romeinen hier een stad bouwden.

Seoul, Zuid-Korea

In Seoul wonen 9,9 miljoen mensen en toch is het een van de schoonste steden ter wereld. Het is het op drie na grootste stedelijke gebied ter wereld met moderne architectuur, interessante cultuur en geweldig eten. Mis de bibimbap of een authentieke Koreaanse barbecue niet.

Onze Ambassadeurs