Esther Ras: Oprichter van Code Red, Familie Counseling bij verslaving

Geschreven door Redactie

Esther Ras is oprichter van Code Red, Familie Counseling bij verslaving. Ook is ze moeder van een verslaafde zoon, en ex-partner van zijn vader die kampte met een alcohol en gokverslaving. 

Veel naasten worstelen met de verslaving van hun dierbare. Je hebt er als naaste alles aan gedaan om je dierbare verslaafde te helpen en te redden. Toch veranderde niets. Of erger nog: de situatie verslechterde verder. Je weet niet meer hoe je nog kunt helpen. Misschien heb je zelfs lichamelijke en geestelijke klachten. Zijn er gevoelens van machteloosheid, verdriet en boosheid. Je bent compleet moegestreden.

Op 18 februari om 10.00 uur geeft Esther een gratis webinar, “Hoe blijf je als naasten overeind staan wanneer jouw dierbare verslaafd is”. Je ontvangt bij aanmelding ook nog haar gratis e-book “In 7 stappen mijn verslaafde dierbare laten stoppen met gebruik”.

https://go.codered.family/webinar-18-februari

 Meld je dus vandaag nog aan voor het webinar en ontvang het ebook volledig gratis.

Onze Ambassadeurs